Annonse


Nå kan alle strømme Xbox One-spill

Microsoft har omsider sluppet en oppdatering til konsollen og Windows 10-appen som gjør det mulig for alle brukere å strømme spill fra Xbox One til en Windows 10-basert PC.

Endelig ute av testing

Muligheten har vært tilgjengelig for medlemmer av Xbox Preview-programmet til Microsoft, men selskapet føler at testingen har gitt resultater og slipper oppdateringen til alle.

Spillstrømmingen gjør det mulig å strømme spill fra en Xbox One til hvilken som helst PC med Windows 10 på samme nettverk. Vår erfaring tilsier at kvaliteten avhenger veldig av nettverksruteren og avstand mellom konsoll og PC.

Annonse


Prat i vei

I tillegg er det nå mulig å starte og bli med i Xbox LIVE-party med venner på Xbox One. Denne funksjonen er merket «beta», men vi prøvde den i går uten å merke noen problemer.

Sist, men ikke minst er det nå mulig å dele spillklipp fra PC-spill på aktivitetsstrømmen på Xbox One. Opptak eller skjermdumper i spill gjør du ved å trykke Win + G. For å dele klippet/bildet åpner du Xbox-appen, velger Spill-DVR og trykker på «på denne PC-en». Velg klippet du vil dele, og trykk del.

Dessverre fikk vi en feilmelding da vi prøvde å dele et PC-klipp, så det er tydelig at denne funksjonen ikke er helt klar ennå.

Kilde:

Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse