Annonse


– Pomfrien granskes

En Twitter-konto som gir seg ut for å være kommunal sender stadig ut falske meldinger til folk i Molde.

Hater burgere, frykter elger
Blant meldingene «spøkefuglen» har sendt ut er «Forskning viser at Mac Donalds har en 78% økning i salg av French Fries etter at Burger King ble gransket tirsdag kveld. Merkelig forskning», «Pomfrien på Burger King granskes av Helse Norge etter at to eldre mennesker fikk hjerteinfarkt i 21 tiden i dag» og «Viltnemnda i Molde frykter at denne voldtektsoksen har funnet veien til skogene våre. Gå ikke tur alene».

Har meldt fra
Det er imidlertid ingen ting som tyder på at Molde-folk er rammet av akutt livsfarlige frityrstekte poteter eller elgokser fra Trøndelag med uvanlige sex-preferanser.

– Vi har meldt fra til Twitter om det som skjer. Kontoen bruker ikke bare det samme navnet som oss, men den bruker også kommunevåpenet. Det er ikke lov, sier informasjons- og servicesjef Hilde Johansen i Molde kommune til Rbnett.

«I» i stedet for «l»
Kommunen vurderer nå å å anmelde vedkommende dersom hun eller han fortsetter virksomheten.

Ser man nøye på kontoen, skrives «l»-en i «Molde» med «I» – altså stor «i» istedet for liten «l».

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse