oscar

Annonse


Oscar-bakmenn twittrer i vei

oscarFlere sentrale personer som nå forbereder neste års Oscar-galla er vært aktive på Twitter.

Frykter løs munn

Der forteller de filmfansen hvem de spiser middag med, når møtene holdes og detaljer fra Oscar-komiteens indre liv – tre måneder før gallaen går av stabelen 7. mars 2010.

Nå frykter Oscar-juryen at resultatene av deres arbeid skal røpes før tiden.

De har ingenting i mot PR, sier de. Men selve juryarbeidet vil de ha for seg selv.

Annonse


48 000 følger

En av de ivrigste twittrerne er selveste produsenten av Oscar-gallaen, Adam Shankman.

Shankman (@adammshankman) har intet mindre enn 48 000 følgesvenner på Twitter, og dem forteller han villig vekk om hva han holder på med.

Spiste middag i går med Oscar-programlederne Steve Martin og Alec Baldwin. Jeg lo så mye at jeg nesten besvimte. Dette kommer til å bli braaaa… twittret Shankman så seint som sist lørdag.

Jublende fans

Filmfansen jublet, og Shankman fulgte opp med å spørre hva og hvem de helst ville se på gallaen. Reaksjonene lot ikke vente på seg…

Shankman er for øvrig dommer i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?».

Twittrer om screeners

Han er for øvrig ikke den eneste Oscar-notabiliteten som er aktiv på Twitter og Facebook.

Manusforfatteren John Adams (@amgamglam/tinsel) er jurymedlem informerer sine Twitter-følgesvenner løpende om hvilke (tittekopier av filmer som skal vurderes av Oscar-juryen, og som har en lei tendens til å dukke opp på nettet lenge før lansering…) som kommer i posten.

Oscar-administrasjonen sier de ikke har noe mot at folk som er tilknyttet arrangentet bruker sosiale medier som PR-verktøy. Men de frykter at vitale opplysninger kan lekke ut, og advarer mot løsmunnethet.

Kilde:
Hiollywood Reporter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse