Kingdom Come: Deliverance 2
"Kingdom Come: Deliverance 2" lanseres allerede i år.

Annonse


Fansen har ventet siden 2018 og det ser praktfullt ut

Kingdom Come: Deliverance ble lansert i 2018 som nærmest en simulasjon av middel-alderlivet til en fattig kar med navn Henry.

Kingdom Come: Deliverance 2 kommer i år

Nå er oppfølgeren, Kingdom Come: Deliverance 2, annonsert og lanseres i år for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S. Spillet ble elsket for sin realisme og grafikk som den dag i dag er meget god. Det er rett og slett et spill som er elsket av de som virkelig tok seg bryet ved å bygge seg et liv og bli storkar. Tsjekkiske Warhorse Studios har i forbindelse med kungjøringen avslørt spillets grafikk, og de involverte i prosjektet snakker om hva man kan forvente seg.

Kingdom Come: Deliverance II er et spennende actionrollespill som utspiller seg midt i borgerkrigens kaos i Böhmen på 1400-tallet.

Warhorse Studios

To ganger større verden

Utviklerne avslører at verdenen er to ganger større, og at dette er spillet de ønsket å lansere i 2018, men grunnet knappe ressurser ikke kunne. Det er også fem timer med mellomsekvenser i oppfølgeren, opp fra tre timer i det originale.

“Kingdom Come: Deliverance II er et spennende actionrollespill som utspiller seg midt i borgerkrigens kaos i Böhmen på 1400-tallet. Du er Henry av Skalitz, en helt vanlig mann som gjør helt spesielle ting, som er fanget i en gripende historie om hevn, svik og oppdagelse under en episk reise – «fra en enkel smie til kongens hoff» – hvor han søker etter mening i denne vakre, men brutale middelalderverdenen. Oppdag det åpne Europa under middelalderen, fra travle bygater til frodige skoger, gjennom et uforglemmelig eventyr fylt med action, spenning og forundring.”

Annonse