ipad pro m2
iPad Pro OLED kommer trolig tidlig i mai for ikke å "krasje" med WWDC 10. juni.

Annonse


OPPDATERT: Bekrefter lansering

Det har i månedsvis vært snakk om lanseringer av iPad OLED og iPad Air 12,9″ sent i mars eller tidlig i april.

Først publisert 28. mars.

Oppdatert, 4. april, 16:23:

To nye iPad Pro modellnavn har dukket opp i den Indiske sertifiseringsdatabasen for produkter: A2836 og A2837. Dette tyder på, som tidligere meldt, en lansering tidlig neste måned.

Annonse


Tror nye iPad kommer tidlig i mai

Mange av rapportene har kommet fra Mark Gurman hos Bloomberg, som nå har fått høre noe annet fra produksjonspartnerne i Asia som har økt produksjonsvolumet: de nye brettene kommer ikke før i mai. Årsaken til utsettelsen skal være nye iPadOS som har tatt lenger tid enn vanlig å få på plass til de nye OLED-brettene som trolig vil ha alltid-på-funksjon – om dette er årsaken, det blir spekulajoner. Også panelene, som visstnok blir det store salgspoenget, er krevende å produsere, noe som også har ført til forsinkelser.

Deretter går Gurman gjennom deler av historien til iPad, som ble introdusert av Steve Jobs i 2010, året før han døde av kreft. Gurman peker også på det faktum at det er 18 måneder siden Apple lanserte blant annet iPad Pro M2 og iPad 10, og at Apples salg av brettene dalte med 25 prosent.

Det er ingen nye avsløringer om iPad Pro-modellene utover at de får modellnavnene J717, J718, J720 og J721. iPad Air får M2-brikke, noe som heller ikke overrasker. Magic Keyboard og Pencil kommer også i nye utgaver i mai.

Annonse