marvel rivals
Netease utvikler det nye Marvel Rivals-spillet.

Annonse


Utfordrer “Overwatch”

Marvel har annonsert Rivals som er et 6vs6-spill i Overwatch-segmentet.

Den første runden spillere får teste Rivals i mai

En lukket alfa-test av spillet starter i mai der man kan velge mellom karakterer fra Avengers, Guardians of the Galaxy og X-Men. I denne testen kan spillere kjempe som  Spider-Man, Black Panther, Magneto, Magik og åtte eller ni til som ikke er annonsert. Spillet er F2P, men du kan vedde på det blir mye ekstra-innhold i bytte mot cash, stadige oppdateringer og et “univers i stadig utvikling.”

Vi vet ikke stort om de to kartene i testen, men det er avslørt spesial-kreftene til superheltene vil kunne omforme landskapet.

Marvel Rivals er et Super Hero-lagbasert PVP-skytespill! Sett sammen en all-star Marvel-tropp, lag utallige strategier ved å kombinere krefter for å danne unike Team-Up-ferdigheter og kjemp i ødeleggende, stadig skiftende slagmarker på tvers av et Marvel-universet i konstant utvikling!

Marvel

Annonse