playstation 5 slim
Det kan hende at Playstation 5 med disk blir en god del billigere en periode i mars. Bilde: ITavisen

Annonse


OPPDATERT: Nå er Playstation 5 billigere

Franske dealabs.com hevder at Sony skal rabattere Playstation 5 Slim om kort tid.

Først pubisert 14. mars.

Oppdatert, 25. mars, 18:20:

Det tok litt lenger tid, men disk-utgaven av Playstation 5 Slim kan handles for rundt 5800 kroner nå. Det er samme pris mange nettbutikker tar for modellen uten diskdrev.

Annonse


Kan bli drøye 800 kroner billigere i mars

Sist gang selskapet kuttet prisene i deler av Europa i februar. Prisene på disk-versjonen har ligget på rundt 5800 kroner i kortere perioder hos utvalgte butikker i Norge – ellers er 6800 kroner den tradisjonelle prisen for Slim-utgaven med disk-drev. Digital-utgaven har hatt langt mindre priskutt, og koster som regel alltid rundt 1000 kroner mindre. Sony skal ha rundt 1400 kroner for disk-drevet om man handler det senere.

Men tilbake til tilbudene, for den franske avisen mener at Sony vil kutte prisen på disk-versjonen allerede mandag 18. mars (i det minste i Frankrike,) og det med hele 75 euro. Det tilsvarer 860 kroner. I Tyskland planlegger Sony å selge samme konsoll med Alone in the Dark til 479,99 euro (5500 kroner) 20. mars.

Sonys konsoll ble oppdatert denne uken med DualSense- og gruppe-forbedringer, i tillegg til de vanlige ytelses- og stabilitetsforbedringene.

Annonse