The Elder Scrolls VI
Allerede i 2018 fikk vi høre at Betheda skulle lansere The Elder Scrolls VI. Seks år etter sniktitt-traileren, så bekrefter studioet de utvikler spillet og besøker tidlige versjoner av Tamriel.

Annonse


Livstegn etter 6 år

Artikkelen inneholder annonselenke

Det er lenge siden Bethesda annonsert The Elder Scrolls VI i form av en teaser-video i 2018. Fremdeles har vi ingen nye bilder eller video, faktisk har ikke studioet snakket om spillet siden den gang.

Spiller test-versjoner i Tamriel

Alle hungrer etter en oppfølger til Skyrim lansert i november 2011, men det skulle bli slik at studioet ønsket et Starfield i mellomtiden, noe som uten tvil er årsaken til at vi må vente så lenge. Studioet er ikke ferdige med sitt nyeste spill heller: de retter stadig feil i hyppige oppdateringstakter, dessuten er en DLC ikke så langt unna. Det kan hende at det er årsaken til at Bethesda-sjef Todd Howard endelig ga teamet lov å flagge livstegn fra prosjektet.

“Sist men ikke minst, ja, vi utvikler det neste kapitellet – The Elder Scrolls VI. Allerede nå som vi returnere til Tamriel og spiller tidlige test-versjoner har oss fylt med den samme gleden, spenningen og løftet om eventyr.”

The Elder Scrolls VI er flere år unna lansering, og nå må vi kanskje vente enda litt lenger på GTA 6: nå kan det drøye til 2026.

Annonse