spotify mini spiller
Spotify har rullet ut et mini-grensesnitt som også fungerer med video-innhold.

Annonse


Se, mini-Spotify

Spotify Miniplayer er lansert til PC-er for kunder med Premium-abonnement.

Finn den lille knappen for å aktivere

“Når jeg jobber, kjører Spotify alltid i bakgrunnen. Jeg fortsetter å hoppe fra spor til spor, men det betyr at jeg fortsetter å bytte mellom vinduer. Hvis jeg for eksempel må justere volumet eller endre repetisjonsmodus, må jeg bytte til Spotify-vinduet. Jeg vedder på at du også følte fra tid til annen at det burde være en bedre måte å håndtere disse kontrollene på? Det er hva minispilleren er til for! Den smarte funksjonen er designet for å gi oss maksimal kontroll over musikken og podcastene våre med minimalt inntrenging, og sikrer at arbeidsflyten forblir uforstyrret,” skriver Spotify om det nye grensesnittet som flyter over andre apper.

Musikk, podcasts og video er støttet. Sistnevnte aktiverer et bilde-i-bilde-modus med et sparsomt grensesnitt, og mulighet til å forstørre og krympe. “Takket være minispilleren kan jeg nå blande køen min eller sette en sang på repeat uten å åpne hovedappen. Jeg kan også raskt legge til eller fjerne en sang eller episode fra biblioteket mitt med bare ett klikk,” forklarer selskapet.

“Minispilleren erstatter ikke hovedvinduet i Spotify. Det er enkelt å bytte frem og tilbake. Jeg kan åpne minispilleren eller lukke den uten å forstyrre lytteopplevelsen.”

Annonse