epic games app-butikk
Slik ser Epic Games for seg app-butikken sin, som ikke bare kommer til iPhone, men også Android.

Annonse


Slik kan “anti-Apple” butikken til Epic Games bli

Epic Games fikk, etter enda litt mer bråk med Apple, lov å registrere sin app-butikk i Sverige for å kunne tilby alternativer til App Store i de 27 EU-medlemslandene.

Lanseringen er fremdeles ukjent

Vi vet ikke nøyaktig når selskapet har planer om å lansere de nye app-butikkene, men de lanseres til både Android og iPhone en gang i løpet av året. Selskapet har lansert et konsept for hvordan de ser for seg butikken på mobil. Appen ligner på Apples med promoterte apper på topp, mens faner som mest populære og redaktørens utvalgte er å finne på topp. I bunnen ser man varsler, kontakter og det som kanskje er tilgang profil-siden.

“Vi kommer til iOS og Android! Samme rettferdige vilkår, tilgjengelig for alle utviklere, i en ekte multiplattformbutikk – med fantastiske spill for alle,” uttaler Epic Games Store på X med det tilhørende konsept-bildet.

Apropos vilkår så tar Epic Games 12 prosent og lar utviklerne beholde 88 prosent i motsetning til Apple sine vilkår som starter med 30 prosent til Apple, og synker om visse vilkår oppfylles. Google har nedjustert sin andel til 15 prosent på de første 1 million dollarne som tjenes, en endring de gjorde i 2021.

Annonse