galaxy ai
Galaxy S24 sine Galaxy AI-funksjoner kommer til S23-serien neste måned.

Annonse


Galaxy S23 får alt

På slutten av mars vil Galaxy S23-serien, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 og Tab S9-serien få de nye AI-funksjonene i One UI 6.1-oppdateringen.

Alle AI-funksjonene fra Galaxy S24 kommer til S23

“Målet vårt med Galaxy AI er ikke bare å være banebrytende for en ny æra av mobil AI, men også å styrke brukerne ved å gjøre AI mer tilgjengelig. Dette er bare begynnelsen for Galaxy AI: vi planlegger å bringe opplevelsen til over 100 millioner Galaxy-brukere innen 2024 og fortsette å innovere måter å utnytte de ubegrensede mulighetene til mobil AI,” heter det fra selskapet.

Dette inkluderer muligheten til å endre ordlyden i meldinger med AI-en og oversette meldinger med Chat Assist på 13 språk. “Galaxy-brukere kan oppleve kraften i sanntidsinteraksjoner gjennom Live Translate, som gir tale- og tekstoversettelser for telefonsamtaler. Med tolken kan brukere også delta i spontane samtaler med lokalbefolkningen mens de er på reise, ettersom funksjonen med delt skjerm genererer tekstoversettelser for live-samtaler,” melder Samsung.

Også “Circle to Search with Google” integreres som “genererer intuitive søkeresultater med en rask sirkelbevegelse.” Det blir også mulig å “lage formater, generere sammendrag og oversette notater, mens Browsing Assist gjør det mulig for enkeltpersoner å holde seg oppdatert raskere ved å generere omfattende sammendrag av nyhetsartikler. Transcript Assist kan også enkelt transkribere møteopptak og generere sammendrag og oversettelser.”

Også bilder kan manipuleres med Galaxy AI i den kommende oppdateringen til fjorårets toppmodeller, i tillegg til at Instant Slow-mo er på vei – det samme er AI-skapte bakgrunner som jo Pixel 8 har hatt en stund.

Annonse