tesla model y
Tesla varsler at det ikke kommer noen stor Model Y-oppdatering i år, men kanskje en mindre en?

Annonse


Skuffende Tesla-bekreftelse

Til salgs-medarbeiderne bekrefter Tesla, merkelig nok, at Model Y ikke oppgraderes i år som vi tidligere har rapportert. Merkelig er det, da Model 3 nettopp fikk mye nytt på tampen av fjoråret, og det med et godt total-resultat.

Ingen oppgradering i år, sier Tesla

Det er internt Tesla-notat som er skaffet til veie av Teslascope og som er ment å formidles til kunder som lurer på om de bør vente med å handle Y fordi de har hørt rykter om at modellen oppgraderes:

“Vi har hørt tilbakemeldingen din om at noen kunder venter med å legge inn Model Y-bestillingen sin, da de forventer en oppdatering som ligner på Model 3. Det er viktig at vi transparent kommuniserer at det ikke kommer en oppdatering av Model Y i år og at dette er den beste tiden for kunder å begynne å kjøre verdens mest solgte kjøretøy. I tillegg til 7500 dollar i “Federal Tax Credit” for kvalifiserte kunder, har vi gitt en liste over gjeldende insentiver for eksisterende eiere og nye kunder.”

Teslascope tror at lanseringen kanskje kommer veldig sent i år, og kanskje skyves til første og andre kvartal 2025. Det er også mulig, som påpekt av Electrek, at Tesla skal oppgradere Model Y i år men at det ikke kvalifiserer for hva selskapet definerer som en “refresh.”

Annonse