apple windows apper
Windows 10 og 11 kan installere Apples moderne Windows-apper i stedet for å bruke gamle iTunes som fremdeles er mulig.

Annonse


Apple har kastet ut det gamle

Windows-brukere kan glede seg over at Apple endelig, etter en veldig lang test-periode, er klare med tre separate apper bygget på Microsofts moderne programvareplattform.

Apple har snakket om dette siden oktober 2022

Det er Apple Music, som du kanskje har beta-testet, som er lansert. Det samme er Apple TV og “Apple devices” for manuell styring, backup og gjenoppretting. Etter annonseringen i oktober 2022 lanserte Apple beta-testing i januar i fjor. iTunes ble pensjonert for Macer høsten 2019. I stedet delte selskapet opp musikk og podcaster med iPhone-organsering fra filutforskeren.

Apple Music-appen og Apple TV-appen leser innholdet i iTunes-biblioteket ditt – så ikke slett iTunes-biblioteket.

Apple

“I Windows 10 og nyere kan du få tilgang til musikk, videoinnhold og Apple-enheter i deres egne dedikerte apper: Apple Music-appen, Apple TV-appen og Apple Devices-appen. Hvis PC-en din ikke støtter disse appene, kan du fortsette å bruke iTunes for Windows.”

Music- og TV-appene:

Apple enhets-appen til Windows:

Annonse