iphone 15 pro max
iPhone har fått en oppdatering som retter en plagsom tekst-feil. Bilde: ITavisen

Annonse


Fikser rar iPhone-feil

Apple har lansert tre oppdateringer.

Tre oppdateringer er klare nå

I kveld er det snakk om iOS 17.3.1, watchOS 10.3.1 og macOS 14.3.1. Oppdateringen er veldig liten, men blir likevel rullet ut fordi det er viktig å fikse feilen. Vi har ikke oppdaget dette selv, men Apple forklarer at “tekst kan uventet duplisere eller overlappe mens du skriver.” Har du opplevd dette? Nå er det uansett rettet.

Mac-oppdateringen fikser det samme, mens oppdateringen til Apples klokker har fått ikke-spesifiserte feil rettet og det er generelle forbedringer.

Dette kan være den siste oppdateringen før iOS 17.4 lanseres i mars, med fordringen at Apple ikke finner flere små-feil som dette. Apropos den store EU-oppdateringen har Apple gjort web-apper langt mindre brukervennlige i 17.4 beta 2. Selskapet har også startet den første beta-runden for visionOS til Vision Pro med 1.1 beta 1 som gjør det mulig å bruke hodesettet i bedriftsammenheng. Vision Pro kjører for tiden visionOS 1.0.2 som den nyeste stabile versjonen.

Annonse