polestar phone
Polestar og Meizu lager mobil sammen. Nå blir det spennende å se om den lanseres utenfor Kina.

Annonse


Polestar lager mobil

Det var september i fjor det ble avslørt at elbil-produsenten Polestar som er aktuelle med 3 og 4, også har en mobil på vei.

Polestar avslører trolig alle detaljer snart

Det er kinesiske Meizu som lager mobilen for dem, og nå nærmer den seg, for mobilen er oppdaget på Google sin API-nettside for Play Store, altså så er enheten godkjent for å bruke Googles app-markedsplass. Det er ventet at mobilen vil bruke Meizu sitt Flyme OS som er Android-basert. Nøyaktig hvordan mobil og bil skal forenes er ikke kjent, men Polestar kjører Android så integrering på flere måter bør være enkelt.

Navnet skal være enkelt og greit “Polestar Phone,” og den kommer med et flatt metal-design med tre kameraer, “et primærobjektiv på 23 mm tilsvarende brennvidde og f/1.9 blenderåpning, et teleobjektiv med 70 mm brennvidde og et ultravidvinkelobjektiv med f/2.4 blenderåpning,” som oppsummert av Electrek. Mobilen er utstyrt med Snapdrageon 8, sikkert Gen 3. Det er foreløpig ukjent om andre marked enn Kina er aktuelle.

Annonse