Annonse


Hevder å ha avslørt salgstall

Ifølge en av MacRumors sine eksklusive kilder har Apple solgt rundt 200 000 Vision Pro.

“200 000 solgte etter 10 dager i salg”

“60 000 til 80 000 enheter var produksjonstallet som ble ryktet 12. januar av Ming-Chi Kuo. Nå heller Gurman i retning at Apple klarte å selge 80 000 enheter,” rapporterte vi 22. januar. Deretter ble tallet kjapt oppgradert av Kuo til 160 000 til 180 000 solgte. Dog, vi er usikre på om dette tallet inkluderer den første runden med hodesett som leveres 2. februar, eller om dette også inkluderer enheter som leveres frem til mars.

Uansett hvordan man måler dette (altså antallet solgte i en periode, ikke i forhold til hvilken batch som leveres) er det grunn til å tro at salget har gått bedre enn journalistene og deres kilder, samt det analytikerne trodde om salgstall, har gått bedre enn forventet, men nå har det altså dabbet av:

“Vision Pro-hodesett lanseringsdagen ble utsolgt timer etter at forhåndsbestillinger ble lansert, og henting i butikk fulgte kort tid etter, så det er ingen overraskelse at interessen for headsettet har begynt å avta noe etter den første rushen med bestillinger,” oppsummerer MacRumors korrekt, for siden 22. januar har jo salgstallet potensielt ikke økt mer enn med 20 000 flere solgte. Samme avis hevder Apple skal produsere 500 000 hodesett. Det er usikkert i hvilken periode det er snakk om. De første testene av hodesettet fra amerikanske teknologiaviser ventes i kveld.

Annonse