rabbit r1
Kan Rabbit R1 i kombinasjon med et OS og et nett-grensesnitt være produktet markedet trenger for å virkelig kunne dra nytte av "AI"?

Annonse


Slik har du ikke tenkt på AI før

Alle vet hva LLM er, altså “Large Langauge Model.”

Tar opp stegene så man slipper å gjenta dem

Det er dette som driver den nye typen assistenter, og som populært omtales som “AI.” Men hva om de store språkmodellene bare er en liten del av brikken vi trenger for å dra nytte av “språklig intelligens”? “Large Action Model (LAM),” kan være svaret for å kunne utføre oppgaver langt mer effektivt enn hva som er situasjonen i dag med mange pålogginger til en rekke tjenester for å utføre en oppgave.

Sjef for det nye selskapet Rabbit, Jesse Lyu, tror LAM-er er svaret, og deres første produkt med samme navn er intensjonen om å gjøre noe med påloggings- og kaoset i antallet tjenester som kreves.

Det er tre steg som må til for å ende opp med en automatisert oppgave.

Kobler seg til en rekke tjenester

Selskapet demonstrerer enheten, og gir et enkelt eksempel: enheten kan generere AI-bilde med Midjournay via Discord, og bruker også eksempelet med at LLM-er kan foreslå billige flybilletter, men ikke bestille dem – dette er operasjoner som ellers ville tatt mange steg, hver gang.

Annonse


Løsningen er at Rabbit tar opp stegene som kreves slik at det etter første gang, forblir en automatisert prosess. Enheten som ser ut som en leke kjører Rabbit OS. OS-et brukes i kombinasjon med The Rabbit Hole som er en nettportal som “administrer forholdet ditt til rabbit OS og den tilhørende enheten.”

Rabbit R1 er priset til til 199 dollar og leveres i mars og april til de første som forhåndsbestilte. Den første batchen er allerede utsolgt.

Det er i journal-delen som utfører oppgavene.

Annonse