incase designet for microsoft
Incase har god internasjonal distribusjon, inkludert i Norge.

Annonse


Gjenoppstår

I april i fjor kom Microsoft med en trist melding: de skulle gi opp sine egne mus og tastatur.

Lanserer 23 produkter basert på Microsofts design

Mange var skuffet, for dette var som regel gode produkter – spesielt de ergonomiske tastaturene skulle bli savnet av mange: “Selskapet lanserte sin første mus i 1983, og flere av produktene, spesielt de ergonomiske tastaturene fikk mye skryt oppigjennom årene. Microsoft slutter ikke med mus- og tastaturer, det er bare at den stilen vi har vært vant til forsvinner, for i stedet for Microsoft-merkevare er det tilbehør fra Microsoft Surface som skal forsyne Windows-markedet med inndata-maskinvare.”

Nå viser det seg at historien ville det annerledes, heldigvis, for nå rapporteres det at Onward Brands tar opp stafettpinnen. Har du ikke hørt om selskapet? Kanskje ikke så rart, men du har sikkert brukt en av produktene deres, som de fra Incipio, Incase, Griffin og Survivor.

Incase sier at de skal lansere produkter Microsoft ikke kom i mål med, og at det kanskje kommer noen helt nye i fremtiden.

På markedet i andre kvartal – det kan komme flere produkter

Det er Incase som nå introduserer produkter “designet for Microsoft, og for de som har fryktet at Microsofts ergonomiske tastaturer skulle forsvinne for evig tid, kan feire litt ekstra denne fredagen:

Det vil også tilbys mer tradisjonelle tastaturer, inkludert et som ser ut som det kunne vært designet av Apple for Mac:

Det bys også på mus:

Også av det rarere slaget:

Disse, og hodetelefoner, lanseres også i andre kvartal:

Annonse