samsung fe 2023
Proppene og brettet kan handles nå. S23 FE må vi vente litt lenger på.

Annonse


OPPDATERT: Vi har alle prisene

Samsung har annonsert Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE for det norske markedet.

Oppdatert, 10:16:

Samsung informerer om oss at S23 FE lanseres 11. desember for 8990 kroner og 9790 kroner.

Brettet og proppene har pris og kan handles nå

“Nye Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+ og Galaxy Buds FE. Med sitt ikoniske og robuste design, avansert ytelse banebrytende kamera- og lydegenskaper, og mye mer, er dette de mest episke FE-enhetene til nå. For de som ønsker å oppleve Samsung Galaxy-flaggskipenheter for første gang, er de nye FE-enhetene den perfekte inngangsporten,” skryter selskapet i pressemeldingen som ikke inkluderer norske priser for S23FE.

Nrettet Galaxy Tab S9 FE-serien koster fra 6790 kroner og leveres i fire farger: Mint, Silver, Gray og Lavender. Tab S9 FE kan handle nå. Det samme kan Galaxy Buds FE som koster 1 390 kroner.

Galaxy S23 FE vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt. Informasjon om anbefalte priser og tilgjengelighet for Galaxy S23 FE i Norge vil bli kunngjort snart.

Samsung
“Galaxy S23 FE’s kraftige prosessor, i kombinasjon med et dampkammersystem som bidrar til å håndtere varme og opprettholde ytelsen, sikrer at du får en rask og smidig opplevelse når du spiller og strømmer. Det langvarige 4 500mAh-batteriet optimaliserer intuitivt bruken for å bevare energi og kan lades opptil 50 prosent på bare 30 minutter ved hjelp av en 25W-adapter. All denne kraften kommer til live på en lyssterk 6,4-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjerm. For å tilby samme klare kvalitet som flaggskipmodellene, tilpasser Galaxy S23 FE-skjermen seg automatisk under lyse forhold ved hjelp av Vision Booster-teknologi.”
“Galaxy Buds FE har den lengste batterilevetiden i Buds-serien og gir opptil 8,5 timers avspilling med hodetelefonene. Inkludert lade-etuiet får du totalt opptil 30 timers bruk. Med ANC aktivert kan brukere fortsatt nyte opptil 6 timers avspilling, og totalt.”
“Når inspirasjonen kommer, leverer Galaxy Tab S9 FE og S9 FE+ alt fra underholdning til uttrykksfull kreativitet og sømløs produktivitet. Med disse bærbare og kraftige enhetene kan enda flere oppleve allsidigheten til Galaxy Tab S-serien. Kreatører, gründere, studenter, kunstnere og gamere kan utforske lidenskapene sine og utføre arbeidet mer effektivt, med bedre ytelse enn tidligere modeller i FE-serien.”

Annonse