Annonse


OPPDATERT: I det stille løste Sony Playstation-problemet

Hva i alle dager skjer med PSN?

Først publisert 5. desember.

Oppdatert, 6. desember, 10:11:

Berørte kontoer skal nå ha fått tilgang igjen. Noen av dem kontaktet kundeservice, andre ikke. Uansett har ikke Sony kommentert problemene og hva de gjorde for å løse floken.

Annonse


Ingen vet hva som skjer

Kunder melder at de uten forklaring er kastet ut av kontoene sine, og derfor heller ikke har tilgang til spillene de eventuelt har handlet digitalt på plattformen. Meldingen som dukker opp på skjermen for berørte kunder er i samsvar med hva man får om man faktisk har gjort noe ulovlig, noe disse brukerne ikke skal ha gjort, for brukere av en rekke sosiale nettverk melder om den samme meldingen. Hadde de gjort noe som strider mot vilkårene hadde de neppe alle sammen gått ut offentlig om det.

“Denne kontoen er permanent suspendert fra PlayStation Network grunnet brudd på PlayStation Networks vilkår for bruk og brukeravtalen,” får brukerne beskjed om.

The Verge melder at Sony ikke har bekreftet problemet hverken i sosiale medier eller på siden som lister det siste og viktigste fra underholdningsgiganten. Ei heller Sonys to Playstation-kontoer @playstation eller @askplaystation på X har noe å si om den alvorlige feilen.

Annonse