Viaplay
Eierne av Viaplay er i hardt vær, og grunnet nok en utsettelse ventes det ikke positive tall.

Annonse


En time før publisering endret de planen

Viaplay Group, eid av Nordic Entertainment Group, venter med å legge frem Viaplay-tallene. Igjen.

Må diskutere med aksjonærene

Det svenske moderselskapet sliter og avslørte i andre kvartal et tap på 6,5 milliarder svenske kroner. Den opprinnelige planen var å avsløre kvartalstallene 24. oktober. Den gang ble varslet en utsettelse grunnet rekapitalisering. Selskapet varslet i juli kutt av 25 prosent av sine ansatte. At selskapet sliter er derfor en underdrivelse.

Det dramatiske i dag morges er at selskapet en time før planen om å legge frem tallene 07:00 i dag morges, igjen har utsatt fremleggelsen til 30. november etter at børsen stenger i Stockholm. E24 skriver at meldingen kom en time før den forventede presentasjonen.

Venter til i morgen etter stengetid

“Viaplay Group melder i dag at styret har besluttet å utsette publiseringen av resultatet for tredje kvartal 2023 til etter Stockholmsbørsens stengning torsdag 30. november. Dette for å fortsette diskusjonene med selskapets største aksjonærer, långivere og obligasjonseiere om den potensielle rekapitaliseringen av Viaplay Group,” melder selskapet i en pressemelding.

ITavisen dekker kvartalsrapport-fremleggelsen i morgen som offentliggjøres en gang etter 17:30.

Annonse