the divison heartland
The Divison Heartland har vært i lukket beta i sommer og lanseres trolig neste år. Kanskje er det duket for en åpen beta først i januar?

Annonse


Stor gratis-lansering kan skje snart

The Division Heartland er Ubisofts kommende F2P-spill i den populære serien. The Division 2 ble lansert i 2019. Den gang var det Massive Entertainment som stod bak. Denne gang er det Red Storm Entertainment.

Aldersmerket i Taiwan tyder trolig på en snarlig lansering

Spillet har blitt aldersmerket i Taiwan. Alders-merking er det siste som skjer før en lansering, og myndighetene bestemte seg for nivå 15-merking (vi regner 15 år) 14. november. Det interessante er at de som regel merker spillene to til to og en halv måned før lanseringen av spillet, enten i fullverdig versjon eller som en åpen beta. Det kan bety at spillet lanseres i januar eller februar neste år. I det minste er det trolig at en åpen beta starter snart.

Sist gang vi hørte fra Ubisoft om spillet på deres YouTube var for fem måneder siden:

Ubisoft kjørte en The Division Heartland lukket beta i sommer. Utvikler er Red Storm Entertainment som blant annet har utviklet en rekke Rainbow Six-spill.

Sats våpnene og forsyningene dine hver gang du våger deg ut i Silver Creek. Fortsett å bevege deg for å overleve fiendtlige konflikter, dehydrering og den dødelige forurensningen som har tatt over byen. Du må takle en rekke mål mens du bygger opp arsenalet ditt i basen, og for hver vellykkede operasjon kan du fullføre flere oppdrag. Slik låser du opp unike evner, nye områder på kartet og viktige funksjoner på basen din. Om du dør før du kommer deg ut, kommer du tilbake tomhendt.

Ubisoft

Annonse