viaplay
Viaplay Total koster 100 kroner mer i måneden om man betaler med Apple.

Annonse


Øker prisen for Apple-kunder på julaften: over 10 000 kroner i året

Anders Mo Hanssen er Viaplay-kunde.

Øker prisen for Apple-kunder på julaften

I disse juletider er det vanlig med rabatter kalt Black Friday, men Viaplay er ikke i det gavmilde hjørnet i år, og hever prisen (på julaften,) på den beste pakken med Premier League fra 749 kroner til 859 kroner om man betaler med Apple. I måneden. Det er over 10 000 kroner i året i motsetning 8988 kroner som var års-prisen med den gamle prisen.

Nettavisen har snakket med Viaplay, og de skylder på Apple, og at det er deres avgifts-modell som “tar en viss del av Premier League-prisen.” Om man handler total-pakken er prisen fremdeles 749 kroner, men man må gå via viaplay.no og ikke Apples betalingsssystem.

Dette er ikke første gang selskapene velger å ta mer betalt via Apples betalingsssystem for å dekke det Apple igjen tar av ekstra-inntekter for at selskapene skal få lov til å bruke deres plattform.

Viaplay fremviser følgende fremgangsmåte om man ønsker å avslutte abbonementet man har via Apple:

  • Gå inn på Innstillinger på din enhet og klikk på ditt Apple ID/navn(øverst på skjermen) > velg iTunes & App Store.
  • Klikk på ”Apple ID: [email protected]”, Vis Apple ID og logg inn.
  • Under Abonnementer kan du administrere abonnementene dine som er startet gjennom iTunes, og si opp pakken. Etter avslutning kan du fortsette å se til den betalte perioden er over.

Når du vil bytte pakke, må du først si opp ditt nåværende abonnement i henhold til stegene ovenfor. Når abonnementet utløper, kan du logge inn på Viaplay og starte en ny pakke.

Viaplay
Viaplay.no-prisene er uendret.

Annonse