humane ai pin
Kan denne dingsen ta over for mobilen? Det mener Humane. Nå gjenstår jobben med å overbevise potensielle kunder om å betale det samme som for en ganske dyr mobil og et nytt abonnement.

Annonse


Dette har vi ikke sett før

AI-selskapet Humane har annonsert “AI Pin,” en enhet de mener er prototypen på enheter etter mobilen.

“AI Pin” er både maskinvare- og programvare-plattform

Navnet er selvbeskrivende: fest den på jakken og det er meningen den ikke skal være i veien men la deg leve livet ditt uten å komme i veien. Trykk på den for å spørre om hva man bør spise på restauranten man er, hvor mye protein det er i maten man holder opp, eller om man bør spise den frukten som kanskje har for mye sukker. Et lys indikerer om den er aktiv for personvern.

Den gjør ingenting før du bestemmer deg for å interagere med den med stemmen, berøring, gester eller laser-skjermen.

“Heldags-batteri”

Enheten er delt opp i to deler. I tillegg til batteriet i maskinen (som drives av et Qualcom Snapdragon-brikkesett,) er det altså en ekstra en. Humane mener dette er nok til en hel dag med bruk uten å måtte lade. I tillegg til den noe stive prisen må brukerne betale 24 dollar i måneden, den bruker T-Mobile som operatør og henter AI-modeller fra Microsoft og OpenAI. Jo, også har den Bluetooth for tilkobling og styring av musikk.

Som nevnt er prisen på 699 dollar drøy da ingen vet om dette fungerer, for ikke å snakke om rundt 250 kroner i måneden abonnement. Om dette ikke fungerer veldig bra er vi redde priskuttene vil komme ganske kjapt.

OS-et er døpt “Cosmos” som serverer en rekke apper. Enheten er uavhengig av mobil og er ment som en erstatter.
Salget USA starter 16. november og prisen er 699 dollar, 7800 kroner.

Brukerne kan også be den ta bilder og video, og den speiler tekst og enkel visuell animert informasjon på hånda.

Farger.
Dimensjoner.

Annonse


Annonse


Annonse