iphone se 3
Apple skal visstnok iverksette en aggressiv prisstrategi for helt nye iPhone SE 4.

Annonse


Apples hemmelige iPhone-våpen overrasker

Apple har et hemmelig våpen som alle andre, men de bruker det veldig sjelden, bortsett fra i Kina der de har kuttet iPhone 15-prisene grunnet ekstra tøff konkurranse.

Pris-poeng

Men for å øke antallet solgte iPhones i et marked som stadig fylles til randen av billige, mellomklasse og dyrere mobiler, er planen å ikke øke prisen på nye iPhone SE 4 med FaceID betraktelig – dette i motsetning til Google som økte prisen til gode Pixel 8a med drøye tusen kroner sammenlignet med fjorårets a-modell. Vi kommer tilbake med test snart.

Uansett, iPhone SE 3 64GB modell koster 429 dollar (Norge: 6290 kroner) og ble lansert i mars 2022, men har et gammeldags design med en tradisjonell hjem-knapp. Med et nytt design og FaceID skulle man tro Apple ville komme til å øke prisen betraktelig, men et nytt rykte mener at selskapet skal prøve å ikke øke prisen fra dagens modell, holde seg under 500 dollar og kun øke prisen med 10 prosent om det er aktuelt i det hele tatt. Det er foreløpig ikke kjent når mobilen lanseres.

Den nye modellen lekket allerede i mars: “91Mobiles avslører dimensjonene 147.7 x 71.5 x 7.7mm og en 6,1″ skjerm, en økning fra 4,7″. USB C er på plass, og action-knappen er en mulighet.”