Galaxy S24 Ultra Titanium
"Guass" er Samsungs nye AI som debuterer i Galaxy S24-serien, trolig 17. januar.

Annonse


Galaxy S24 får Samsungs nye AI

“Guass” er navnet på Samsung sin nye AI som bakes inn i Galaxy S24-serien som trolig annonseres 17. januar.

Galaxy S24 Ultra og S24 avslørt

Vi har allerede fått en titt på “Galaxy S24 Ultra Titanium,” som mest minner om Galaxy S Ultra-serien/Note, og ikke minst Galaxy S24 som minner mer om iPhone 12 Pro og 13 Pro.

Men tilbake til “Guass” som vil kjøre lokalt på enhetene. Å kjøre de store språk-modellene lokalt har blitt den nye greia, ikke minst fordi det også er en grunn til å pumpe ut og investere i ny dedikert maskinvare som kan avbelaste jobben det tar å kalkulere AI-en.

“Modellen består av Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code og Samsung Gauss Image, og er oppkalt etter Carl Friedrich Gauss, den legendariske matematikeren som etablerte normal-fordelingsteori, ryggraden for maskinlæring og AI. Videre reflekterer navnet Samsungs ultimate visjon for modellene, som er å trekke fra alle fenomenene og kunnskapen i verden for å utnytte kraften til AI for å forbedre livene til forbrukere overalt.”

Annonse


Dette kan “Guass”

Hva kan så Samsung AI-en? Vi er glade for de er konkrete, for det er mye AI-er i utgangspunktet kan – det kan ofte være vanskeligere å implementere det i produkter på en måte som gir mening. Samsung sier at e-post-skriving, oppsummering av dokumenter og oversettelser er noe av hva den er i stand til. Greit nok, men ikke fryktelig overraskende.

I tillegg er Samsung Gauss Image en generativ bildemodell som enkelt kan generere og redigere kreative bilder, inkludert stilendringer og tillegg, samtidig som de konverterer lavoppløselige bilder til høyoppløselige.

Samsung

Men så er de også vage: “Den kan også forbedre forbrukeropplevelsen ved å aktivere smartere enhetskontroll når den er integrert i produkter.”

Annonse