magic mouse med lightning
Av merkelige grunner har ikke Apple klart å oppdatere tilbehøret sitt med USB C, og Magic Mouse må fremdeles ligge opp-ned når man lader.

Annonse


Kjøp Mac til 107 490 kroner – lad musa med “Lightning”

Apple introduserte i natt MacBook Pro 14 og 16 med M3-brikker og ditto samme brikke for iMac.

I det minste er pussekluten kompatibel

Det eneste vi ikke visste på forhånd var at de beste modellene også kan bestilles i svart, men Apple er litt eksentriske og fulgte ikke opp med alt tilbehøret. Det betyr at den MacBook-en med 16 tommer skjerm og alle de beste komponentene som vil ende med å koste intet mindre enn 107 490 kroner, ikke matches med en oppdatert mus om man velger å koble den til ekstern-skjerm (ikke rart med så mye kraft) eller rett og slett foretrekker mus i stedet for berøringsskjerm.

Det betyr at Magic Keyboard, Magic Trackpad og Magic Mouse (det følger med en “USB-C-til-Lightning-kabel”) fremdeles må lades med den gamle Lightning-kabelen selv om absolutt alt annet er USB C. Det er passe irriterende å måtte ha den ene kabelen som skiller seg fra alle de andre (og for all del ikke mist adapteren), og ikke minst er det ekstra plagsomt at man ikke kan bruke Magic Mouse når den lader: du må legge den opp-ned som i alle år.

Magic Mouse matcher nye MacBook Pro i svart.

I det minste er Apple “Pusseklut” til 249 kroner ikke bare på lager, men kompatibel med de nyeste produktene, inkludert iPhone 15-serien og de helt nye Mac-ene:

Du må lade musa opp-ned med Lightning, men pussekluten er i det minste kompatibel med de nyeste produktene.

Annonse