samsung gratis skylagring
Samsung tilbyr gratis skylagring for kundene sine med opp til 100 GB filer med 30 dager varighet.

Annonse


Gratis, men det er en hake

“Temporary Cloud Backup” er den nye og selvforklarende tjenesten fra Samsung.

Opp til 100 GB i 30 dager

Det er mange ganger man trenger plass i skyen for deling, men ikke nødvendigvis at innholdet lagres for evig og alltid. Det er her Samsungs nye gratis-tjeneste kommer inn og redder dagen. Innholdet lastes opp til Samsung Cloud med Samsung-konto.

Heldigvis er det likevel snakk om mer enn noen timer eller dager: innhold som lastes opp lagres opp til 30 dager og man kan laste ned når man selv ønsker det. Samsung forklarer at tjenesten varsler brukeren når tiden er i ferd med å renne ut og dataene slettes. Merk at maks fil-størrelse er 100 GB.

Du må bruke et Samsung-produkt

Kundene må bruke WiFi (og med minst 30 prosent batterilevetid) for å overføre. Det er også et annen viktig begrensing som ikke overrasker: kravet er bruk av Galaxy mobiler og nettbrett som kjører One UI 6. Det kreves også at brukeren har installert Samsung Cloud v5.3.0.32 og Smart Switch v3.7.40.4 eller nyere.

Samsung sier de starter utrullingen av “Temporary Cloud Backup” i høst “for alle Samsung Galaxy-smarttelefoner og nettbrett som kjører One UI 6,8 fra og med Galaxy S- og Z-serie smarttelefoner i Korea.” Med andre ord: fungerer det ikke i Norge akkurat nå, så kommer det senere.

Annonse