windows 11-kommando
Dette er faktisk alt som skal til for å lure seg rundt Windows 11 sin TPM-sjekk. Bilde: Bob Pony/X

Annonse


OPPDATERT: Fjernet muligheten, nå må du gjøre dette

Intel 7. generasjon og AMDs første generasjon Ryzen CPU-er burde ha fått lov til å kjøre Windows 11, rett og slett fordi de er kraftige nok.

Først publisert 11. oktober.

Oppdatert, 20. oktober, 16:54:

Microsoft har allerede fjernet /product server-trikset, dvs. fra Canary-versjon 25977. Det som visstnok fremdeles fungerer er å bruke setupprep /product server som en oppgradering til den nyeste stabile versjonen.

Annonse


Veldig enkelt triks ble først oppdaget for et år siden

Vi er enige med Neowin i det, men likevel nektet Microsoft innpass uten å bruke programmer som unngår det for deg, eller med en ny kommando som gjør det veldig enkelt. Det eneste man behøver å gjøre for å installere OS-et uansett maskinvare, er å kjøre kommandoen “setup /product server” fra installasjons-roten til Windows 11. Du har sikkert din versjon på en USB-stikke for enkel “montering” i Windows.

Mange bruker Rufus for å lage en ISO for installasjon uansett maskinvare, WinToUSB er et annet verktøy. Det smarte med kommandoen er at man slipper å opprette et nytt installasjons-medium.

Windows 11 kommer snart: Men hva i granskauen er TPM?

Dette er et enkelt triks, og det finnes faktisk et fra Microsoft også. Det er ikke slik at selskapet markedsfører funksjonen. I stedet er den gjemt unna i et hjelpe-dokument som advarer mot å installere på annet enn kompatibel maskinvare.

Annonse