gta 5
GTA 6 lanseres helt sikkert, og kanskje trolig, innen mars 2025.

Annonse


Betyr ikke dette at “GTA 6” er ferdig?

“Australian Classification Board” som bestemmer aldersgrenser for blant annet spill, har allerede konkludert med et av de største spillene på mange år: GTA 6.

Grafikken skal være utrolig

Hvert minste lille rykte, troverdig eller ikke, får oppmerksomhet i pressen. Alt blusset opp noe til de grader da spillet lekket av det som skal være en eldre utgave, og nesten like overraskende er det at vi nå tilsynelatende har fått bekreftet, og det fra offisielle myndigheter, at spillet på de fleste områder er ferdig.

Litt overraskende er det at ACB ga spillet alders-merkingen “MA15+” fordi GTA 5 er merket 18+. Spillet ble for øvrig klassifisert allerede i april i år, noe som får oss til å tenke i de baner at spillet er ferdig innholdsmessig, og at kanskje det eneste som står igjen er feilrettinger og optimalisering av ytelsen.

Det bør ikke være lenge igjen nå

Take-Two har tidligere hintet til at spillet er på vei da de forventer et meget godt 2025-finansår. Dette innebærer blant annet at GTA 6 trolig lanseres før mars 2025.

Andre påståtte lekkasjer fra spillet er at den oppdaterte grafikkmotoren, RAGE, er så bra at Red Dead Redemption 2 vil ta seg dårlig ut sammenlignet med nye GTA. Det høres ut litt “plantet ut,” spør du oss, men kan godt være mulig. Snodig nok fremheves vann-fysikken i spillet som meget god og fremhever at bil-kjøringen blir bedre med forbedret fysikk, og at skader vil påvirke bilens kjøreevne. Vær-systemet er også stor-oppgradert og blir visstnok ekstra viktig. Dette er ikke så veldig detaljerte avsløringer, så det er godt vi har klassifiseringen.

Annonse