Sony Pictures Core playstation 5
"Sony Pictures Core" er lansert på Playstation 4 og Playstation 5 i Norge.

Annonse


Ny film-tjeneste lansert i Norge

“Sony Pictures Core” er filmer som sendes i høyere bitrate enn hva som er vanlig.

Man betaler for innholdet

Fra før av har dette vært tilgjenglig kun på Sonys Bravia TV-er, men nå er tjenesten også lansert på Playstation 4 og Playstation 5. “Ved lanseringen vil inkluderes storhits som Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train og Ghostbusters: Afterlife, blant annet,” forklarer Sony i den nye tjenesten som også er lansert i Norge.

Sonys Evan Stern avslører at man kan handle og leie opp til 2000 filmer “rett fra konsollen.” Så hva er egentlig så spesielt? Jo, teknologien Pure Stream kan strømme HDR-innhold med opp til 80 Mbps-strømmekvalitet – dette er omtrent det samme som 4K UHD blu ray. Sony trekker også frem at de tilbyr den største IMAX Enhanced-katalogen.

Få kinoopplevelsen hjemme i din egen stue med utvalgte og eksklusive Sony Pictures-premierer og hundrevis av filmer som kan leies eller kjøpes på PlayStation-konsollen.

Playstation Norge

Kommer til Norge senere i høst

En annen fordel for medlemmer er mulighet til å se filmer tidligere enn andre, men dette avhenger av hvilket marked man befinner seg i. “Gran Turismo: Based on a True Story” er den første som kommer tidlig, men er begrenset til Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan enn så lenge. Playstation i Norge opplyser den lanseres i Norge senere i høst.

Sony opplyser om at “det er gratis å opprette en konto. Når du har opprettet en konto i appen, kan du kjøpe og leie filmer. Du kan også være kvalifisert for ekstra innhold dersom du har et aktivt PS Plus Premium/Deluxe-abonnement.”

PlayStation Plus Premium-medlemmer kan kose seg med umiddelbar tilgang til SONY PICTURES CORE-videotorget, noe som betyr en enda mer omfattende verden av underholdning på PlayStation Plus.

Playstation Norge

Annonse