Tesla Cybertruck
Vi venter fremdeles på Teslas Cybertruck-lanseringsfest. Mens vi venter har vi fått en ny video fra innsiden av Cybertruck. Bilde: vlad vein/YouTube

Annonse


Gigantisk på innsiden

Det er fremdeles mye vi ikke vet om Cybertruck, spesielt hvordan den spesielle bilen er på innsiden.

Dette var vel ikke meningen

Vi skrev i mai hvordan det er å sitte i en en Cybertruck, og nå har det dukket opp en video fra en nyere versjon av bilen. Produksjonsmodellen har vært utstilt i lengre tid hos “Petersen Automotive Museum” i LA, men det vil komme endringer, spesielt i programvaren.

Vi trodde Tesla skulle holde en lanseringsfest i september, men det skjedde av ukjente årsaker ikke.

“Bildet avslører, som Electrek tørt påpeker, at den “ikke er for alle.” Personen som tar bildet fra der han sitter, ser ut til å være en i snittet stor mann, men det er mye plass. Det er også nesten sjokkerende mye “tomrom” før man møter på frontruten som i stor grad går skrått ned;” skrev vi om våre observasjoner i mai.

Annonse


Elon Musk har tidligere omtalt Cybertruck som Teslas beste produkt.

Men rekkevidden fikk vi ikke vite

Det interessante med video-lekkasjen, utover at den tilfeldigvis er på russisk (selv om bilen er i Ohio) og filmet av noen som ikke later til å være en ekspert, og signaliserer at han kanskje ikke egentlig har tilgang til bilen. Men det vi får er at vi får en nærmere gitt på infotainment-grensesnittet. Dessverre får vi ikke se noe annet enn batteriprosenten på 84 prosent – det hadde jo vært kjempenyttig å kunne se prosent og rekkevidde.

Av andre funksjoner ser vi sveip for å skifte gir og at bak-kameraet er sekskantet. Sistnevnte er ikke viktig utover at Tesla passer på at designspråket er å finne i alle deler av opplevelsen, inkludert grensesnittet. Du vil også legge merke til to store koppholdere og to trådløse ladeplasser til mobiler.

Men glem detaljene en stakket stund, og se hvor mye plass det er:

Annonse