windows hello windows 11 moment 4
Du kan logge på med passnøkler for støttede tjenester med Windows Hello, og en rekke nettlesere er støttet.

Annonse


Vi beklager vi ikke fikk med oss viktig forbedring

Som vi har gjentatt en rekke ganger: vi trodde vi skulle få 23H2-oppdateringen denne måneden, i stedet fikk vi Moment 4.

Artikkelen inneholder annonselenker.

September-oppdateringen til Windows 11 er verdt det kun for dette

Den er ikke like store som hoppet fra 22H2 til 23H2, men det er da noe å finne, som en oppdatert fil-utforskeren og CoPilot (du må gjøre dette for å få AI-en i Norge.) Det er godt mulig det er vår feil, men informasjonsflyten til Microsoft er noen ganger litt rar, og denne gang gikk en stor forbedring oss hus forbi: passnøkler, som vi har skrevet om en rekke ganger, inkludert i 1Password forrige måned.

Jepp: Windows 11 med “Moment 4” her fått støtte for Windows Hello og passnøkler. Det betyr at du kan logge inn på støttede tjenester med ansiktet om du har et Hello-støttet nett-kamera, PIN-kode eller fingeren – det beste er støtte for ikke bare Edge, men også Chrome, Firefox og andre nettlesere:

“Med integreringen av passnøkler vil Windows 11, med Windows Hello, gjøre det enda vanskeligere for hackere å stjele passordene dine. Passnøkler er fremtiden for sikker påloggingsadministrasjon på tvers av plattformer og eliminerer behovet for passord. En adgangsnøkkel skaper en unik og umulig å gjette legitimasjon og lar deg logge på med ansiktet, fingeravtrykket eller enhetens PIN-kode. Adgangsnøkler på Windows 11 vil fungere på flere nettlesere, inkludert Edge, Chrome, Firefox og andre,” forklarer Microsoft.

Andre forbedringer i Moment 4:

  • Paint med AI
  • Snipping Tools med AI
  • Oppdatert Photos-app
  • Ny backup-tjeneste
Har man en maskin med godkjente nærhets-sensorer, som ikke mange har enda, kan Windows 11 dempe skjermen og spare energi.

Annonse