oneplus clipt
OnePlus legger ned Clipt 30. september.

Annonse


Genial app legges ned

For de av oss som bruker iPhone, Android, iPad, Windows og Mac er det, dessverre grunnet lukkede økosystem, et herk å gjøre noe så enkelt som å lime inn kopiert tekst, dele bilder og video på tvers av plattformene.

Har du brukt OnePlus Labs’ Clipt?

Derfor er det ekstra synd at en tjeneste som noe av dette (en iOS-versjon var planlagt), laget av OnePlus av alle selskap, legger det ned før vi nærmest rekker å teste det.

Navnet på appen et Clipt, og tjenesten stenger 30.september – dette skriver selskapet om nedstigningen:

“Vi er glade for at du likte å bruke appen vår. Dessverre, grunnet nylige endringer i selskapet, beklager vi å måtte informere deg om at vi kommer til å avvikle tjenesten etter 30. september 2023. Du må sikkerhetskopiere dataene dine før denne datoen. Din kontoinformasjon vil også bli slettet fra serverne etter denne datoen. Vi setter pris på din støtte og håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden.”

“Så synd”

Visstnok legger Oneplus ned hele teamet som jobbet med tjenesten, evt. skal det være grunnet sammenslåingen med Oppo. Æsj, rett og slett.

Annonse


En 9To5Google-leser kommenterer avviklingen med sorg:

“Hva!! Jeg bruker faktisk denne appen hele tiden. Det var veldig praktisk fordi jeg velger å bruke forskjellige nettlesere mellom telefonen og datamaskinen min så synkroniseres det ikke. Derfor var det veldig fint å kunne kopiere og lime inn lenker nesten umiddelbart mellom dem. Så synd at dette blir avviklet….”

Finnes det noen alternativer? Et kjapt Google-søk avslører Pushbullett som er en gammel kjenning, blymp.io er et annet alternativ. Kjenner du til et løsning du mener er aller best?

Annonse