jim ryan playstation
Jim Ryan har jobbet i Sony Interactive Entertainment i nesten 30 år. I mars 2024 er han ferdig. Sony har ikke funnet en erstatter enda. Bilde: Sony Global

Annonse


“Jeg takker dere fra hele mitt hjerte”

Sony Interactive Entertainment bekrefter at den nåværende Playstation-sjefen Jim Ryan slutter i mars 2024 etter at nyheten lekket i forkant.

Forblir SIE-sjef frem til mars 2024

Ryan har vært i selskapet i nesten 30 år, så det er sannsynligvis ingen dramatikk rundt avgangen. Ryan selv sier at han finner det vanskelig å balansere å jobbe i USA, men å bo i Storbritannia. Ryan har hatt en rekke sjefs-roller i selskapet, inkludert “President of SIEE”, “Head of Global Sales and Marketing,” og “Deputy President of SIE” – siden januar 2018 har han vært “SIE President and CEO.”

“For å støtte Mr. Ryan i overgangen, vil Sony Group Corporations president, COO og finansdirektør Hiroki Totoki overta rollen som styreleder i SIE fra oktober 2023. Fra 1. april 2024 vil Mr. Totoki bli utnevnt til midlertidig administrerende direktør i SIE mens han fortsetter hans nåværende rolle i Sony Group Corporation. Mr. Totoki vil jobbe tett med styreformann og administrerende direktør i Sony Group Corporation, Kenichiro Yoshida, og ledelsesteamet til SIE for å bidra til å definere neste kapittel i PlayStations fremtid, inkludert etterfølgen av SIE-sjefsrollen,” heter det i pressemeldingen som mao. gjør det klart at de ikke har funnet en arvtager enda.

Jeg føler meg ydmyk over å ha muligheten til å lede et selskap som leverer produkter som berører millioner av liv. Fra prisvinnende spill til de utrolig oppslukende tekniske prestasjonene levert med PlayStation 5, så er jeg utrolig stolt av det vi har oppnådd og veldig optimistisk for fremtiden til Sony Interactive Entertainment.

Jim Ryan

Annonse