meta quest 3 xbox cloud gaming
Meta Quest 3 får Xbox Cloud Gaming i desember. Om de andre hodesettene også vil kunne strømme AAA-spill er ukjent. Bilde: Meta

Annonse


Det kan bli utrolig

Meta Quest 3 som kan forhåndsbestilles nå med levering 10. oktober, også her hjemme, får veldig viktig støtte i desember.

Dette skal bli spennende å prøve i desember

Det var allerede kjent i fjor da Quest 3 ikke en gang var lansert at Xbox Cloud Gaming-støtte var på vei, og nå vet vi når det skal skje: jule-måneden. Noen dato er ikke kjent, men dette er meget spennende. En ting er VR-spill, noe annet er film og nå også spill, riktignok i 2D, men på et giga-stort lerret som ikke koster det samme som å leie seg en kino-sal: Meta Quest 3 koster fra 6695 kroner.

Det kreves at man betaler for Xbox Game Pass Ultimate som koster 139 kroner måneden, men om dette fungerer tilfredsstillende vil spill som Starfield, Forza Motorsport, Forza Horizon 5 og Flight Simulator kunne bli løftet til nye høyder uten å måtte punge ut for en giga-stor TV eller en projektor. Vi tror ikke det er begrensinger i forhold til hvilke spill som er støttet, men vi må vente på å få nettopp det bekreftet.

Det er foreløpig ikke kjent om Quest 2 og Quest Pro får støtte, men man skulle ikke tro det var noen tekniske begrensinger for dette. Man vil også måtte bruke en gamepad.

Annonse