iphone 15 pro
iOS, iPadOS og watchOS 10 er oppdatert, men Appel kom ikke i mål med klokke-oppdateringen.

Annonse


Du må oppdatere iPhone igjen

Apple har oppdatert iOS 17 til versjon 17.0.2.

Viktig oppdatering for deg med ny iPhone 15

Du husker sikkert versjonsnummeret fordi det var iPhone 15-modellene som fikk denne først, mens de andre modellene var på 17.0.1. Sistnevnte retter opp i sikkerhetshull, mens 17.0.2 retter en feil som kunne gjøre det kronglete å overføre backup-en sin til nye iPhonen 15 og 15 Pro.

Faktisk er oppdateringen også tilgjengelig for iPad og retter det samme problemet, men altså overføring fra en annen iPad.

Samtidig har Apple lansert watchOS 10.0.2. Det er en feil med vær-appen der man må trykke på grensesnittet for å hente frem været. Oppdateringen finnes kun til Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2, så alle andre Watch-modeller som kan installere watchOS 10 må vente på en ny oppdatering slik at de kan sjekke været uten ekstra-berøring i appens grensesnitt.

Som om ikke det var nok er det visstnok ikke alle med de nye modellene som opplever at feilen er rettet uansett, så her har Apple mer å gjøre.

Apple sliter med å få til noe så banalt som vær-appen i watchOS 10.

Annonse