lg m3 trådløs led
LG er først med trådløse OLED TV-er, 4K og 120Hz, men moroa koster en god del penger.

Annonse


Ser du hva denne TV-en til 300 000 kroner mangler?

“LG lanserer verdens første trådløse OLED-TV, LG OLED M3,” innleder pressemeldingen om de nye TV-ene der den største av dem koster… mye.

Fra 65 990 SEK

Det er snakk om alt tre størrelser i M3-serien: 77-tommer, 83-tommer og en 97-tommer. Sistnevnte er en del av LGs “Signature”-serie – de tre modellene og er priset slik (vi mangler i skrivende stund norske priser:)

  • 97″: 299 999 SEK
  • 83″: 94 990 SEK
  • 77″: 65 990 SEK

LG lister opp følgende funksjoner som ekstra viktige:

  • Forbedret bilde og funksjonalitet med α9 AI Processor 4K Gen6
  • Klare og tydelige bilder med Brightness Booster Max
  • Enkel montering med One Wall Design veggfeste, så å si helt uten mellomrom *Stativet selges separat
  • Smart funksjonalitet, inkludert ThinQ AI, WebOS og håndfri stemmegjenkjenning
  • Oppslukende underholdning med Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync og Freesync

4K, 120Hz og G-Sync uten en tråd

Utover prisene er det utrolige at TV-ene er trådløse, og ifølge produsenten er dette de første trådløse OLED TV-ene:

Den trådløse bilde- og lydoverføringen går under navnet Zero Connect og er utviklet av LG selv. Teknologien klarer overføring av datamengder opp til tre ganger Wi-Fi 6E-standarden. I tillegg tilpasser signaloverføringen seg dynamisk etter omgivelsene, noe som betyr at bilde- og lydkvalitet ikke påvirkes av for eksempel mennesker som beveger seg mellom boksen og TV-en. Zero Connect leverer bilde i 4K-oppløsning (3,840 x 2,160 piksler) med en
oppdateringsfrekvens på 120 Hz, på en avstand opp til 10 meter mellom boksen og TV-en.”

Trådløst, men boksen er ganske stor.

M3-modellene leverer altså “video og lyd i sanntid,” og støtter heldigvis 120Hz og 4K med “Zero Connect”-boksen som naturligvis må kobles til TV-ene. Samme boks har for øvrig HDMI-koblinger for tilkobling til det man måtte trenge, som lydplanker. TV-ene støtter stemmestyring, noe man jo må forvent til priser som dette.

Zero Connect tilbyr også en rekke tilkoblingsmuligheter inkludert HDMI 2.1, USB, LAN og Bluetooth, noe som gjør det enkelt å koble opp forskjellige enheter som soundbars, spillkonsoller og eksterne medieenheter.

LG
GeForce Now er inkludert.