Forza motorsport
Forza Motorsport lanseres 10. oktober. De som betaler ekstra for premium kan spille 5. oktober.

Annonse


Sjekk grafikken

Ta en titt på Turn 10 sin 17 minutter gameplay-video fra Forza Motorsport som lanseres 10. oktober på Windows Store, Steam og Xbox.

Forza Motorsport lanseres om en knapp måned til Xbox og PC

I klippet får vi se de innledende racene i karriere-modus og noen av de 500 bilene og 20 banene. Du vil også se hvordan AI-en oppfører seg på “Grand Oak Raceway” mens spilleren kjører en Honda Civic. I en annen del av gjennomgangen får vi se spilleren kjøre en Chevrolet Corvette E-Ray fra 2024 i “Maple Valley”, en 2023 Cadillac V-series R og “Hakone”-banen i Japan.

Dette krever Forza Motorsport av PC-en din

Turn 10 avslører også et helt nytt spillermodus som lærer føreren bilen å kjenne, noe som er viktig fordi det er en ny fysikk-motor:

“Vi har bygget en ny gameplay-loop hvor du hele tiden lærer gjennom lek og forbedrer deg selv på banen på en morsom måte. Du blir komfortabel med bilene, og det er viktig fordi nyansene til bilene virkelig kommer frem på en måte som de ikke har gjort siden Forza Motorsport 1 til 4. Den nye fysikken henter frem forskjellene i alle bilene, slik at du ikke bare lærer hvordan man kjører en bil, men hvordan man kjører den gjennom trafikken og passerer motstanderne.”

I tillegg er det mer tradisjonelle race-modus som “Builders Cup”-karrieremodus, flerspiller, “Free Play” og “Rivals.”

Annonse


Annonse


Annonse