sonos move 2
Sonos Move 2 har stereo og dobbel så lang batterilevetiden som originalen fra september 2019.

Annonse


Dette er “Sonos Move 2” – priser og norsk lansering avslørt

Move 2 lanseres i Norge og verden 20. september.

Fungerer også som mobil-lader

Prisen er 4999 kroner, og det kan den kanskje være verdt, for det er ganske store forbedringer. Høyttaleren lekket som kjent tidlig i august, og de fikk rett: den nye byr på 24 timer batterilevetid og har et Era-inspirert design med knapper på toppen.

“Den neste generasjonen av deres bestselgende Move-høyttaler. Den kommer med romfyllende stereolyd, opptil 24 timer batterilevetid, og et vannavstøtende design som tåler en fest. Høyttaleren er full av lydinnovasjon og bærekraftige designforbedringer. Move 2 er selskapets mest bærekraftige bærbare produkt per dags dato, og det første som tar stereolyden med ut til alt fra middagsselskaper utendørs og sammenkomster understjernehimmelen, til gate- og hagefester. Move 2 vil være tilgjengelig i hele,” melder selskapet i pressemeldingen.

Dette er nytt:

  • Stereo: Move 2 kommer med en fullstendig overhalet akustisk arkitektur inkludert doble diskanthøyttalere, som leverer romfyllende stereolyd og skarp vokal som lar deg føle den emosjonelle ladningen under en liveopptreden.
  • Presisjonsinnstilt basshøyttaler
  • Bluetooth- og WiFi
  • Strøm via Bluetooth til et stereopar av Move 2-høyttalere for å utvide rekkevidden
  • Grupper Move 2 sømløst med resten av Sonos-systemet via Wi-Fi
  • Move 2 tilbyr opptil 24-timers batterilevetid – dobbelt så lang avspillingstid
  • USB-C-port som kan lade telefonen din eller annen elektronikk mens du er på farten
  • Bærekraftig utformet for å overleve ethvert eventyr: Move 2 reduserer inaktiv energibruk med mer enn 40 prosent, den inneholder resirkulert plast, og bruker et avtak- og utskiftbart batteri for å forlenge produktets levetid – designet i en pakke der alt materiale er bærekraftig, resirkulerbart og uten bruk av jomfruplast.

Annonse