JBL Authentics 500
JBL Authentics 500 er en av totalt tre høyttalere i den nye retro-serien som byr på Atmos, AirPlay og Spotify Connect.

Annonse


Se hva JBL har gjort

JBL har lansert retro-inspirerte høyttalere.

500, 300 og 200

Faktisk har produsenten introdusert en helt ny høyttaler-serie: “JBL Authentics.” Først ut er JBL Authentics 500 som byr på WiFi, Bluetooth og Dolby Atmos (kun 500.) Den flankes av bærbare JBL Authentics 300 og Authentics 200.

500-høyttaleren byr også på:

  • 3 x 1-tommers diskanthøyttalere
  • 3 x 2,75-tommers midbass
  • 1 x 6,5-tommers nedadgående basskasse
  • 270 watt
  • 3.1-kanals lyd
  • Dolby Atmos
  • AirPlay
  • Alexa Multi-Room Music (MRM)
  • Spotify Connect
  • Chromecast built-inn

JBL Authentics 300 tilbyr bærbar lyd med høy ytelse og innebygget 8-timers batterilevetid for de som er på utkikk etter overlegen lyd i hele huset.

JBL

200, 300 og 500:

Priser, funksjoner og lansering:

JBL Authentics 200:

Designet er inspirert av den legendariske JBL L100-høyttalere fra 1970-tallet, trekker JBL Authentics-serien på JBLs unike historie, men med en moderne vri. Med en førsteklasses aluminiumsramme, spesialtilpasset innkapsling i syntetisk skinn, og et redesignet Quadrex-skumgitter, er JBL Authentics-serien designet for å gjøre inntrykk.

JBL

JBL Authentics 300:

Programvare

Vi er ikke helt sikre på om andre har gjort dette tidligere, men JBL trekker frem at man kan bruke Google Assistant og Amazon Alexa på samme høyttaler, samtidig:

“På denne måten kan kunder som velger å registrere begge assistentene kommunisere med enten Google Assistant eller Alexa samtidig, på en og samme enhet. Med Google Assistant og Alexa tilgjengelig på samme tid, har kundene valgmulighet og fleksibilitet til å kommunisere sømløst med begge stemmeassistentene, og dra nytte av deres forskjellige evner, samt bytte mellom dem for ulike aktiviteter. Bruk en av stemmeassistentene til å spille favorittmusikken din, kontrollere smartenheter, stille inn alarmer og mye mer, ved kun å bruke stemmen din. Bare si «Hey Google» eller «Alexa» for å komme i gang.”

Det er også støtte for flere rom og tilkobling av to eller flere høyttalere samt automatisk selvinnstilling som “kalibrerer og tilpasser lydytelsen når høyttaleren er slått på, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av, vel viten om at lyden blir optimalisert uansett hvor du måtte plassere høyttaleren.”

Du kan enkelt sette opp høyttalerne og bla gjennom integrerte musikktjenester for å finne nye sanger og artister gjennom JBL One-appen. Med appens EQ-innstillinger kan du tilpasse lytteopplevelsen din, etter dine egne preferanser.

JBL