apple 12. september 2023
12. september 19:00 skal Apple avsløre iPhone 15-serien.

Annonse


Nå er det offisielt fra Apple

Mark Gurman hadde rett igjen: 12. september er datoen Apple skal vise frem iPhone 15-serien, Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2. generasjon.

Følg med tirsdag 12. september 19:00

10:00 på morgenen California-tid er som vanlig klokkeslettet det skal skje – det er 19:00 tirsdag 12. september. “Wonderlust” er slagordet for eventet som vil avsløre iPhone 15 og 15 Pro som i allerede vet en hel del om. Vi vet at iPhone 15 får Dynamic Island som den store oppgraderingen i år (samt USB C) og at disse får A16-brikken som 14 Pro-serien har.

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max ventes å bli respektive minst 600 kroner og kanskje over 2000 kroner dyrere. Sistnevnte grunnet titan-rammer og teleskop-linse (5x eller 6x), førstnevnte kun grunnet titan og A17-brikkesett. Selv om brikkesettet skal være en god del kjappere, er det mest spennende den nye action-knappen som er trykkfølsom og derfor kan flere ting, og kanskje et avrundet design på baksiden.

Vi vet ikke mye om årets klokker, men så ventes det heller ikke at Series-modellene design-oppgraderes med magnet-armbånd før neste år. Før det utstyres de med et langt kraftigere brikkesett, i tillegg er Watch Ultra ventet i grått.

Annonse