apple watch
Apple har planer om å lansere en helt ny generasjon Watch neste år. Årets oppgradering til S9 blir en innmatoppgradering med et kjappere brikkesett.

Annonse


Den store forbedringen kommer neste år

“Apple Watch X” blir ifølge Mark Gurman den store oppgraderingen av Apple Watch-serien, men det skal ikke skje før neste år.

2024 blir det store Apple Watch året

Designet på Apples klokker har vært uforandret i stor grad i mange år. Unntaket er Apple Watch Ultra som vi testet og roste høsten i fjor. Det ventes en oppgradert Watch Ultra i år med kjappere brikkesett, som alle klokkene får, og titan i svart utførelse. Men tilbake til den tradisjonelle klokke-serien: Series 9 blir altså en mindre innmat-oppgradering i år mens det store re-designet skjer neste år. Det har vi allerede hørt rykter om.

Om de nye klokkene avslører Gurman at blir de tynneste noensinne fra Apple, og selskapet skal ha designet et nytt magnet-system for å skifte lenker enklere. Om oppgraderingstakten har Apple internt snakket om å oppdatere annethvert år, men ifølge Gurman er planen fremdeles å oppgradere årlig. Om klokkene blir vesentlig tynnere er sjansen for langt bedre batterilevetid kanskje ikke helt til stede – kun om de også gjør urskivene større.

Det er flere Apple-lekkasjer

iPhone SE 3. generasjon ble lansert mars i fjor, og nå er det flere rykter som peker i retning at den i 2025 virkelig stor-oppdateres. Ikke bare med Apples eget 5G-modem, som enheten visstnok blir en av de første som utstyres med, men også USB C, FaceID og den kommende “action-knappen” som debuterer i iPhone 15 Pro-serien 13. september.

Den kommende generasjonen iPhone SE har tidligere vært ryktet å være en iPhone 14 på mange måter, og det ser ut til å være Apples plan.

Annonse