oppo ace 2 pro
Ace 2 Pro blir lansert som OnePlus 11T i resten av verden, trolig i løpet av september/oktober. Bilde: Oppo

Annonse


Denne skjermen har noe spesielt vi ønsker oss

Venter du på OnePlus 11T?

Har alt og litt til

Da behøver du egentlig ikke vente lenger, i det minste ikke på spesifikasjonene, for OnePlus vil nok følge etter Kina der moderselskapet Oppo nettopp har avslørt Ace 2 Pro. Denne modellen selges kun i Kina, men de vil altså følge opp internasjonalt med 11T. Så hva er dette, nok en Android-mobil?

Ja, og nei. For det første er den utstyrt med mer RAM en snittet for en stasjonær-maskin: 24GB (1TB-modellen.) Det er heftig. Vi håper Android-kjernen er optimalisert for så ufattelig mye – vi tror det etter hva vi har sett Android klare med 12GB vs. iOS som kun har 6GB å rutte med de nyeste Pro-modellene.

Usannsynlig billig i Kina

Den andre fordelen som iPhone ikke har, er ekte kjapp-lading på 150 w. Det har Ace 2. Ikke så utrolig unikt, men noe man setter pris på – ditto for 5000 mAh-batteriet.

Annonse


Det mest spesielle er at berøringsskjermen som har en til nå spesiell teknologi: selv om man berører skjermen i regnet, skal det fungere fint uten at dråpene man gnir utover panelet gjør at mobilen utfører operasjoner man ikke ønsker. De fleste vet hvor plagsomt det har vært i “sommer.” Dette er helt klart en flott oppgradering fra kun å kunne bruke Android-mobilen med hansker, noe som har vært mulig på Androids. Oppo sier at de får til dette med en unik algoritme og en spesial-brikke.

Utover det har skjermen oppløsning på 2772 x 1240 og 120Hz. I Kina koster toppmodellen med 1TB lagringsplass og hele 24GB RAM kun 5800 kroner (og de med Snapdragon 8 Gen 2.) De første leveransene sendes 23. august.

Oppo demonstrerer hvordan Ace 2 Pro fungere i regnet i motsetning til iPhone 14 Pro:

Annonse