starfield
Starfield lanseres for alle spillere 6. september.

Annonse


OPPDATERT: NÅ har det skjedd

Starfield lanseres 6. september (1. september for de med tidlig tilgang)… eller gjør det?!

Oppdatert, 16. august, 18:30:

Starfield er offisielt ferdigutviklet og lanseres 1. og 6. september avhengig av hvilken versjon du handlet. Xbox-spillere kan forhåndsnedlaste i morgen 17. august, mens Steam-spillere må vente til 30. august.

Om planen var å utsette, hadde de vel sagt noe allerede?

Fansen er engstelige for at stor-spilet utsettes nok en gang – garantert ikke så engstelige som Microsoft eventuelt er, men engstelige. Spesielt Xbox-fansen fortjener et stort og suksessfylt AAA-spill etter lengre tids tørke. Men hvor er meldingen om at spillet er “gold,” altså at all kode er ferdigutviklet og at det “ikke er noen vei tilbake.”

Annonse


“Vi ønsker å vite om spillet er ferdig, ikke markedsføring av stoler,” “X-et” en Bethesda-fan på tjenesten-som-tidligere-het-Twitter. Det er da Pete Hines endelig hoppet inn i samtalen fylt med nervøse spillere: “Pust dypt inn. Vi har et utrolig team. Vi vet hva vi driver med,” X-et Hines. Hines er sjef for publishing hos Bethesda.

Han lagde seg med dette en høyere fall-lengde, men det spiller ingen rolle om han vet noe vi ikke vet: at spillet er ferdig. Vi håper på en offisiell bekreftelse i løpet av et par uker. Vi må jo ha tid til å forhåndsnedlaste 125GB.