Assassins Creed Mirage
Ubisoft avslører at Assassins Creed Mirage er ferdigutviklet og lanseres 5. oktober.

Annonse


Lanseres tidligere enn planlagt

Samtidig som vi venter på at Bethesda skal erklære Starfield som ferdigutviklet har Ubisoft gjort nettopp det med Assassin’s Creed Mirage.

Lanserer Assassin’s Creed Mirage en uke tidligere

Datoen er flyttet frem, fra torsdag 12. oktober til torsdag 5. oktober, altså en uke tidligere. Det er hyggelig å høre, for det betyr forhåpentligvis at utviklerne rakk å rette og optimalisere det de ønsket i god tid før lanseringen. “Gold” er nå spillet uansett, noe som betyr at spillet sendes til plate-pressene og til distribusjons-servere for forhåndsnedlasting når den tid kommer.

Selv om Mirage er en stor verden, ser grafikken og spillbarheten ut som et større hopp. Det kan være gode nyheter i forhold til ytelse og gameplay, spillerne har jo en stund vært skuffede over mangelen på sniking.

Assassin’s Creed Mirage ser ut til å være en tilbake-til-røttene-grep for serien.

Annonse