battlefield 2042 5.2
Battlefield 2042 med sesong 5 og den nyeste 5.2-oppdatering er mer Battlefield enn før. Har du planer om å gi spillet en sjanse igjen?

Annonse


Nå er “Battlefield 2042” “Battlefield”

Battlefield 2042-oppdatering 5.2 er endelig her, og legger til flere funksjoner som burde ha vært tilstede da spillet ble lansert i november 2021.

Battlefield 2042 er endelig Battlefield

Som de aller fleste er klar over var spillets lansering litt av en katastrofe. Spillerne klaget på mange tekniske feil, dårlig ytelse, mangel på lag-organisering og kart som var så store og med så få gjemmesteder at man ofte endte med å spille en jogge-simulator mer enn et action-basert krigsspill med samarbeid som den røde tråden.

Dice har brukt årene på å fikse kartene (syv totalt) slik at de rett og slett er morsommere og spille (steder å gjemme seg og omgruppere), og med 5.2-oppdateringen sier Dice at de er i mål og at de har levert det de har lovet de skulle med kartene.

Det skal bli interessant å se om Dice kan hente inn flere spillere etter sommerferien og med de nyeste oppdateringene:

Men hvor lenge har Battlefield 2042 igjen…?

Sesong fem, lansert tidlig forrige måned, var også veldig viktig da den endelig la til rette for lagspill slik vi forventer med mulighet til skikkelig lag-organisering. Nytt i 5.2-oppdateringen er at spillere får poeng når de jobber sammen med lagleder som i tillegg langt enklere kan gi angrep- og forsvares-kommandoer for å få hele laget til å jobbe mot et felles mål og på den måten lettere vinne kampen.

Annonse


Som i de foregående spillene, så kan andre ta over rollen som sersjant om han eller hun skulle gjøre en slett jobb. Og om man ønsker å kun spille med venner, kan man låse lagene og fjerne andre spillere.

Det er fint Dice endelig har fått på plass det grunnleggende, men hvor lenge har spillet igjen før EA/Dice annonserer et nytt spill i serien?

Skal du spille Battlefield 2042 nå?

Annonse