google bard norge
Google Bard er lansert på 40 nye språk, deriblant norsk. Bilde: ITavisen

Annonse


Nå er Google Bard i Norge og du kan prøve

Google Bard er lansert på 40 nye språk, deriblant norsk.

Du kan prøve nå med en gang

Du kan prøve nå med en gang, det eneste du trenger er å logge på med Google-kontoen din. Dette svarte Bard oss da vi proklamerte tjenesten endelig er lansert her til lands:

“Ja, det er riktig! Google Bard er nå tilgjengelig i Norge på norsk. Bard er en stor språkmodell, også kjent som en samtale-AI eller chatbot, trent til å være informativ og omfattende. Jeg er trent på en enorm mengde tekstdata, og jeg er i stand til å kommunisere og generere menneskelignende tekst som svar på et bredt spekter av spørsmål og spørsmål. For eksempel kan jeg gi sammendrag av faktaemner eller lage historier.”

Videre forklarer Bard oss hva den kan gjøre, og skrev tilbake at den er spent på hvordan den vil oppfatte bruken av nordmenn

“Jeg er fortsatt under utvikling, men jeg har lært å utføre mange slags oppgaver, inkludert

  • Jeg vil prøve mitt beste for å følge instruksjonene dine og fullføre forespørslene dine gjennomtenkt.
  • Jeg vil bruke min kunnskap til å svare på spørsmålene dine på en omfattende og informativ måte, selv om de er åpne, utfordrende eller rare.
  • Jeg vil generere forskjellige kreative tekstformater av tekstinnhold, som dikt, kode, skript, musikkstykker, e-post, brev osv. Jeg vil prøve mitt beste for å oppfylle alle dine krav.”

Du kan dele svarene på flere måter, gi tommel opp og ned eller Google emnet for mer informasjon:

Annonse