QLED Q80C brenner ikke inn bildet hevder Samsung og lover 10 år garanti.

Annonse


Nesten 100 tommer til 80 000 kroner

QLED Q80C er en 98 tommer stor TV for de som ikke kan få stor nok TV på veggen nærmest uten ramme.

PANTONE og AI-oppskalering

“Q80C lanseres i dag, 7. juli globalt. Nordisk lanseringsdato for forhåndsbestilling avventes,” opplyser Samsung i enden av pressemeldingen, men per nå er TV-en tilgkenglig i norske nettbutikker for omtrent 80 000 kroner.

  • 4K Naural Quantum-prosessor – “bruker AI oppskaleringsteknologi for å forbedre og tilpasse bildekvaliteten til storskjerm, som forsterker dybden og skarpheten i innholdet. I kombinasjon med Quantum HDR+-teknologi”
  • FreeSync
  • FreeSync Premium Pro
  • Med 100 prosent fargevolum “kan brukerne også se de aller lyseste scenene og oppleve verdener fylt med farger.”
  • Livlige og autentiske farger, validert av PANTONE, som sprer liv på din skjer. Hvis dette gir deg lyst til å tilbringe timer fordypet i favorittinnholdet ditt
  • EyeComfort Mode: En intelligent bildeinnstilling designet for å automatisk justere skjermens lysstyrke og tone, basert på en innebygd lyssensor og informasjon for når solen går opp og ned.
  • Hvis du ser på TV på kvelden vil EyeComfort-moduset tilpasse det blå lysnivået slik at bildene blir varmere og mer behagelig for øynene.

Q80C SuperSlim-design passer sømløst inn i ditt hjem. Dens fantastiske, supertynne rammedesign skaper et ultraskarpt vindu inn til din underholdning. En oppslukende opplevelse er ikke komplett uten god lyd, og til tross for dens SuperSlim-design kan TV-en gi rungende lyd.

Q80C har støtte for Dolby Atmos og gir eksepsjonell lydkvalitet, slik at seerne kan nyte sine favorittprogram med en filmatisk lydopplevelse i 3D. Samsung OTS (Object Tracking Sound) Lite sørger for at du kjenner hvert slag av action, og er forbedret med Q-Symphony for å orkestrere TV-en og soundbar i perfekt harmoni som gir seerne en oppslukende lydopplevelse i 360 grader.

Samsung

“Smart Hub” følger med

Samsung påpeker at samtlige TV-er fra dem i 2023 leveres med deres “Smart Hub,” “et intuitivt brukergrensesnitt som sentraliserer din underholdning sømløst. Brukere tilbys også funksjoner som Cloud Gaming, som gjør det mulig å spille som en proff gamer med FreeSync Premium Pro, og som tilbyr HDR-gaming med lav latens og forminsket risiko for rykninger og hakk i bildet. Det gjør at spillere kan få en fantastisk brukeropplevelse om de spiller HDR-spill, eller ser på film og annet innhold.”

Selskapet oppfordrer også å bruke TV-ene med Philips Hue Sync.

Annonse