Annonse


OPPDATERT: Skjermen er jo mye større

Det er lekket Samsung skal avsløre Galaxy Z Fold 5 og Z Flip 5 26. juli.

Oppdatert, 17. juni, 12:07:

MySmartPrice har nå publisert et bilde av Z Flip 5 med en større ekstern-skjerm og kutter dermed rammene som razr 40 ultra. Skjermen på utsiden måler 3,4″ – opp fra 1,9″ i Z Flip 4:

nesten alt om fold 5 lekket
Galaxy Z Fold 5 kan visstnok handles 11. august med mindre rammer og Snapdragon 8 Gen 2. Bilde: MySmartPrice

Skal ha lekket lanseringsdatoen

Selskapet har offisielt sagt de avholder en presskonferanse på tampen av juli, og nå vet vi hvordan nye Fold ser ut i tillegg til lanseringen: 11. august kommer de nye enhetene på markedet, i det minste i USA og Canada. Vi tipper det samme vil gjelde for Europa og at kun Qualcomm Snapdragon-brikkesett tas i bruk.

Annonse


Det er MySmartPrice som har lekket bildet av enheten og datoen for avsløringen av den, og påpeker at USB C, høyttalerne og mikrofonene er på de samme stedene som i forrige generasjon – det samme gjelder kamera-oppsettet. En oppgradering er mindre rammer. Dette er en trend vi ser i økende grad på brettbare, med den fordelen at også ekstern-skjermene viser mer informasjon.

Dette er trolig spesifikasjonene

Oppsummeringen er at designet ikke har endret seg i særlig grad utover smalere rammer. Også var det innmaten som også har lekket: den får en spesial-versjon av Snapdragon 8 Gen 2 som helt sikkert er klokket kjappere, men ikke kjappere enn Galaxy S23 da GeekBench-testen allerede har lekket.

De andre forventetede er som følger:

  • 7,6″ – AMOLED – 120Hz – QHD+
  • 6,2″ – AMOLED – 120Hz – Full HD+
  • 8GB/ 12GB, 256GB/ 512GB/ 1TB
  • 4400mAh – 45W kjapp-lading – 25W trådløs lading
  • 50MP hoved-kamera, 12MP ultra-vidvinkel, 10MP telefoto med 2 x optisk zoom
  • 12MP for cover-skjermen og brette-skjermen
  • One UI 5.1 basert på Android 13

Annonse